Vinterseminar 2020

Grefsenkollen 6. januar 2020

Vinterseminar på Vismennenes Dag 6. januar

Ibsens kvinner – selvstendighet og vilje til makt

Årets Vinterseminar fokuserer på Ibsens selvstendige kvinneskikkelser, og da spesielt Hedda Gabler. Ibsen skildrer disse kvinnene i definerende øyeblikk i livet. Noen lykkes, noen går under. Framfor alt ønsker de noe, lengter etter noe, vil gjøre noe ut av livet. Vi tenker dette er et sentralt budskap for både kvinner og menn og ledere.

Vinterseminar på Vismennenes Dag

Grefsenkollen restaurant, 6. januar kl. 09.00-17.00


Vi ønsker deg velkommen til en dag for visdom og refleksjon når vi står på terskelen til et nytt år med utfordringer og muligheter.


Vi byr på følgende program:

Juni Dahr: Ibsens sterke kvinneskikkelser

Kristin Gjesdal: Hedda i lys av Nietzsche

Steinar Bjartveit: Angsten for muligheter – når mennesket blir demonisk

Marit Moum Aune: Regissøren bak Operaens oppsetning av Hedda Gabler som ballett, forteller om idéene bak forestillingen

Magnus Huth: Hedda i moderne organisasjoner


Den kunstneriske innramningen denne dagen vil være Hedda som ballett. Vinterseminaret inkluderer billett til ballettforestilling Hedda på Den norske opera & ballet 28. januar. Selve Vinterseminaret foregår som alltid i fantastiske vinteromgivelser på Grefsenkollen på Vismennenes Dag.


Det blir spennende faglige innspill som kombineres med gode samtaler i mindre grupper – slik at du får best mulig utbytte av denne dagen.


Seminaret inkluderer seminaravgift, kaffe/mineralvann/frukt gjennom 6. januar samt 2-retters lunsj, og ballettbillett til 28. januar. Vi har et begrenset antall plasser til seminaret, så skynd dere å melde dere på. Bindende påmelding skjer til: https://www.deltager.no/vinterseminar_-_ibsens_sterke_kvinneskikkelser_06012020. Pris kr 4300,-.


DOWNLOAD: