Times change. People don’t.

There is something timeless about leadership, something universal. Something that applies across time and space. Something that has already been done. Something that has not yet taken place. The best leadership does not necessarily occur in our times. People have achieved great things before. Learn from the best, where timelessness emerges. 

Read more about our philosophy 

Boklansering

Akillevs er en bok om ledelse og selvovervinnelse

Denne boken ser Akillevs gjennom psykologi, ledelsesteori, filosofi og litteraturvitenskap. Selvfølgelig går det ikke opp. Han viser seg langt fra endimensjonal. Han er mangeartet og stikker dypt. Derfor speiler han de fleste. For det finnes ingen perfekte modeller for lederskap.

 

Seminarnyheter

KEIRON lanserer tre nye seminarer

  • David mot Goliat: Styrken i å være underdog
  • Nietzscheseminar: Jeg er intet menneske, jeg er dynamitt!
  • Vikingenes oppdagelser og erobringer: Når mulighetene oppstår

Disse seminarene holdes både som bedriftsinterne seminarer og som åpne seminarer.

De utgjør tre sentrale tema som angår mange ledere og organisasjoner.

Nietzscheseminar

HARAHORN, 10.-13. September

 

Vi har gleden av å invitere deg med på Nietzsche-seminaret.  Dette er et helt nytt seminar, men baserer seg på kjente perspektiver fra våre andre seminarer. Ledere i både inn- og utland har vært med på disse diskusjonene. Seminaret er essensielt i forhold til egen jobb og eget ståsted som leder.

Seminaret holdes på Harahorn hotell som ligger på høyfjellet, 1100 moh, rett ved Hemsedal. Vi bruker både hotellet og landskapet rundt i seminaret. 

Hvis du ønsker mer informasjon, ta kontakt med: steinar.bjartveit@keiron.no.

Kraft & tilstedeværelse

Kierkegaard-seminaret 2020-2021

Gjennom høsten 2020 og våren 2021 holder vi et Kierkegaard-seminar som går over 3 enkeltdager og en langhelg i København. Fokus ligger på Kierkegaards syn om selverkjennelse og det å velge seg selv. Sentrale tekster drøftes. Subjektets vei går gjennom gleder og fortvilelser.

Og vi relaterer dette til spørsmål om lederskap og egenutvikling. Seminaret holdes i samarbeid med anerkjente Kierkegaard-kjennere som Pia Søltoft, Joakim Garff og, ikke minst, Søren Kierkegaard Forskningscenteret i København.

Hvis du ønsker mer informasjon nå - ta kontakt med steinar.bjartveit@keiron.no

Mikkelsmesse

Finnskogtoppen, 17.-20. september, 2020

Det er øyeblikket som definerer ledere. Ikke dine planer, ikke dine ambisjoner, og definitivt ikke dine testskårer, men øyeblikket definerer deg og ditt lederskap.

Det er høstseminaret der Kåre Conradi og Steinar Bjartveit kombinerer teaterkunst, lederteori og filosofi. Øyeblikket definerer oss som ledere og som mennesker. Teater spilles i skogen. Olle Adolphson synges på svenskegrensen. Eksistensialisme fortelles i høstfarger og sylskarp luft. Alt skjer på Finnskogtoppen i rødt, gult og oransje. 

Seminaret gjennomføres på Finnskogtoppen Velværehotell, Grue. Stedet egner seg flott til høstseminar med skog ute og peiskos inne.

For mer informasjon eller påmelding kontakt: steinar.bjartveit@keiron.no

Renessanseledelse – Firenze

Firenzeseminar 2.-6. juni 2021

I tusen år har Europa skyndet seg langsomt. En mørketid, hviskes det. Men så hender det noe. I Italia, men fremfor alt i Firenze. Et vårslepp uten like. Forandringens tidsalder er ikke nå, den fantes da! Vi kjenner navnene: Leonardo, Michelangelo, Botticelli. Tror du det er ren tilfeldighet at alle disse dukker opp innenfor en kort periode i Firenze? Da har ikke byen noe å lære deg.  Men hvis det ikke er tilfeldig ...?

Påmelding skjer til: magnus.huth@keiron.no

Heltens reise

Troja-seminar 17.-22. juni og 20.-25. juni 2021

I juni 2021 arrangerer KEIRON to Troja-seminarer. Begge seminarene holdes på båt og følger i Homers kjølvann. Vi leier vår egen båt for seminaret. Det ene seminaret går fra Athen til Istanbul, det andre fra Istanbul til Athen. Ellers er de like.

Dette er en fantastisk faglig opplevelse. Vi jakter historien om Trojakrigen og de skarpeste mytene og heltene verden har hørt om. Alt du trenger å vite om ledelse finner du her. Virkeliggjøring og selvforståelse står på agendaen. Vi skal se gudenes fjell på Delos og tusenårgamle borgmurer på vindblåste Troja. Vi håper du kan bli med.

 

For mer informasjon og påmelding kontakt: steinar.bjartveit@keiron.no 

Vinterseminar 2020

Grefsenkollen 6. januar 2020

Vinterseminar på Vismennenes Dag 6. januar

Ibsens kvinner – selvstendighet og vilje til makt

Årets Vinterseminar fokuserer på Ibsens selvstendige kvinneskikkelser, og da spesielt Hedda Gabler. Ibsen skildrer disse kvinnene i definerende øyeblikk i livet. Noen lykkes, noen går under. Framfor alt ønsker de noe, lengter etter noe, vil gjøre noe ut av livet. Vi tenker dette er et sentralt budskap for både kvinner og menn og ledere.

Hermeneutisk aften

BI NYDALEN, 12. NOVEMBER 2019

Årets Hermeneutiske Aften fokuserer på Bar Vulkan-saken med Trond Giske. Det er et spennende case som vi tror har interesse for mange.
 
Vi får med to spennende innledere som var aktive med kommentarer om saken: Kjetil B. Alstadheim, Dagens Næringsliv, og Kjersti Thorbjørnsrud, Institutt for samfunnsforskning.
 

Høstens Hermeneutiske Aften blir tirsdag 12. november 

kl. 17.00-19.00. Sted er BI-Nydalen. Vi har intet forseminar i år. 

 

Påmelding skjer til: steinar.bjartveit@keiron.no

Fellesskap og tilhørighet

Veneziaseminar 14.-18. september 2019

Ingen by er som Venezia. En eventyrby hviler på havet på kysten av Adriaterhavet. Flyktninger bygget byen for å flykte unna sultedød og røverbaroner. Havet beskyttet dem, havet truet dem. Ingen naturlige ressurser borget for vekst og velstand. Så i fellesskap og trengsel skapte de verdens vakreste by og det mektigste handelsimperium Europa har sett. Og her finnes det masse å lære for moderne organisasjoner.

 

Påmelding skjer til: steinar.bjartveit@keiron.no

 

By organizing course instruction in historical settings learning is also combined with shared experiences. It is a well-known but often forgotten method, to speak to all human beings’ senses when true learning is to take place. People who have participated in gatherings still remember good conversations they had with colleagues at an outdoor café in Florence or a group assignment they solved on a boat headed for the Black Sea.

Mette Elise Nordrik, VP HR Nordic Market, Statkraft Energi AS.